Dragă Stolo, o decepţie

Nasol moment pentru ţară. Pentru PDL. Pentru Băsescu. Pentru Boc. Dar mai ales pentru clujeni, care pierd un primar care a scos oraşul din anormalitate.

„Dragă Stolo” a recidivat şi a lăsat ţara baltă, când să apuce hăţurile şi să se ia la trântă cu criza economică pe cale să ne asalteze.

Românii de rând au rămas mască, la fel ca şi clasa politică. Să nu mai vorbesc de oficialii europeni care şi-au făcut cruce când au văzut ce se întâmplă în România…

Poate că Stolojan a primit azi dimineaţă un telefon de la vreun mahăr de la Banca Mondială, care l-a rechemat la New York, să facă o strategie de salvare a economiei mondiale din criză. Şi el a zis că mai bine se sacrifică pentru lume, decât pentru ţară. Măcar să o facă pe bani adevăraţi, nu pe salariul de premier al României, mai mic decât unul al unui director de regie autonomă locală.

Sau poate a fost azi dimineaţă la un control medical, şi doctorul i-a spus că boala de care suferea din 2004 a recidivat. Şi şi-a zis că nu mai poate duce un mandat de patru ani. Şi cum Dumnezeu o să conducă Guvernul şi ţara de pe patul de spital, legat la perfuzii?

Poate a primit un telefon de şantaj de la cei despre care vorbea Băsescu în urmă cu patru ani. Şi l-au ameninţat că dacă se duce în fruntea Guvernului or să scoată dosarele secrete care-l privesc şi o să-i dea cu ele în cap.

Sau poate că i-a fost, pur şi simplu, frică să nu dea chix ca prim-ministru şi să bage România în groapă, ştiind că, de fapt, este un economist mediocru, un politician de doi bani, fără coloană vertebrală, care a fost ba cu Iliescu, ba cu PNL, ba cu PDL, un om pe care nu te poţi baza să te ducă până la colţul străzii după ţigări.

După gestul de astăzi, cariera lui politică e terminată.

Stolo, să nu mai auzim de tine în veci pururi…

Reclame

2 răspunsuri to “Dragă Stolo, o decepţie”

  1. sorin Says:

    ai dreptate Vasile!
    de cite ori e nevoie sa vezi un om ca nu-i „barbat”?
    am mai vazut noi multe de astea …

  2. PhenoBarbieDoll Says:

    toate ca toate, dar apropo de „barbat” stirea ta cu mama si tata lu’ Boc a facut senzatie in redactie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: