Revelion portocaliu

Mi-a sărit în ochi, de Revelion, scena portocalie din faţa Teatrului Naţional, plină cu PDL-işti de la diferite eşaloane şi fără niciun social-democrat, nici măcar de sămânţă.

Păi parcă era parteneriat între PDL şi PSD şi ambele partide sunt, cum se zice, pe felie, unde sunt unii trebuie să fie şi ceilalţi, că doar împreună sunt la putere.

Dacă PSD, dar şi restul partidelor cu reprezentare la nivelul CL şi CJ, nu au primit invitaţii de laorganizatori e grav; dacă au fost invitatţi PSD-iştii şi nu s-au dus, e la fel de grav, pentru că ar însemna, deja, că fac opinie separată, semn că nu prea pun preţ pe „parteneriat”.

Îmi vine greu să cred că toţi mai marii PSD, consilieri locali şi judeţeni, vicepreşedinţi sau secretari de la municipiu sau judeţ erau plecaţi din Cluj, sau că cei care erau, totuşi, în oraş, au vrut musai să îşi facă Revelionul în familie.

Măcar din respect pentru clujeni, pentru electoratul propriu, zic eu, că tot trebuia măcar un social-democrat pe scenă, după cum trebuia să fie liberali, PRM-işti sau membri ai UDMR.

Parcă văd cum or să se plângă imediat după Anul Nou reprezentanţii acestor partide că „puterea portocalie” face şi drege.

Degeaba vă plângeţi, dacă voi sunteţi invizibili?

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: