Cică…

 

Cică organizaţia judeţeană Cluj a PSD şi-a dat seama de importanţa şi impactul unei televiziuni locale proprii şi de aceea s-a luat decizia de a se investi nişte sume pentru rebranduirea unui post autohnon pe cablu. Se pare că postul ales este One TV iar la ora actuală se munceşte din greu la noul sediu de la fabrica Unirea, din zona Clujana, fabrică al cărei director este un fost candidat la Parlament din partea PSD, Virgil Pop.

Se mai spune prin târg că „omul cu banii”, creierul proiectului, este fostul şef de campanie al filialei, Ştefan Dimitriu, iar „omul de bază” este Bogdan Eduard, care a pus pe picioare o serie de televiziuni în Maramureş şi Secuime. şi care îşi făcea veacul prin One TV Cluj în ultima vreme.

Dacă acest zvon, căci informaţia este la stadiul de zvon chiar dacă oameni de bine se jură că au văzut noul sediu, se confirmă, atunci e clar că pe lângă talk-show-ul lui Eduard, va prinde unul şi Ion Novăcescu, actualmente liber de contract tv, cum se spune.

Cică noul One Tv ar trebui rebranduit până la alegerile locale anticipate, undeva în martie. Nu se ştie, încă, dacă pentru a sprijini un candidat PSD sau pe cel al PDL, că doar sunt parteneri, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: