Băiatu’ lui tata

Elena nu ar fi câştigat un mandat de europarlamentar nici cu slujbe dacă nu o chema Băsescu. Putea să aibă buze tunate şi ţâţe siliconate a la Bamboo, să fie iubita lui Syda, şi tot degeaba. Numele a fost cel care a ajutat-o să ajungă la Bruxelles, alături de maşinăria de partid a PDL.

Honorius nu ar ajunge parlamentar la Bucureşti dacă nu ar fi fiul lui Prigoană. Poate să aibă Ferrari, să-şi fi făcut studiile în America, să fie amic cu toţi băieţii de fiţe din Dorobanţi, tot degeaba. Numele şi banii din gunoi şi manele ai lui Silviu Prigoană, îl vor duce în Camera Deputaţilor. Păi nu degeaba a cotizat acesta din greu la PDL şi a transmis pe Etno TV mitingurile electorale ale lui Traian Băsescu. Dacă vrea, o face pe Bahmu preşedinta femeilor PDL, iar pe micuţul Maximus şef la organizaţia de pici a partidului. Dacă vrea, cumpără peste 4 ani şi un post de ministru în Guvern pentru Honorius.

Ce, nu-l credeţi în stare?

Acum, băiatul lui tata, care se pregăteşte de campanie electorală, nu trebuie să facă mare lucru. Partidul şi banii îi sar în ajutor. Ba poate îl invită pe tânărul politician şi mamiţica, mă rog, nevasta lui tata Silviu, la o şuetă, la tv, să adune voturi, poate va fi chemat la o petrecere cu manelişti şi lăutari, transmisă, întâmplător, în direct.

Posibilităţi sunt infinite.

E jenant să vezi cum se comportă unii părinţi cu odraslele lor, cum îi îming de la spate spre cea mai curvească meserie. Şi unii îl blamează, încă, pe Nicolae Ceauşescu că l-a făcut pe Nicu prim-secretar de judeţ…

Oricum, PDL puţea a bani din gunoaiele lui Prigoană, la fel cum PNL pute a dolarii din petrolul lui Patriciu.

Acum, o să pută la democrat-liberali de două ori mai tare.

Şi a nepotism…

*                         *                             *

Şi totuşi, ce m-aş mai distra să văd că bucureştenii din colegiul unde va candida Honorius Prigoană îl vor vota în majoritate pe liberalul Radu Stroe. Măcar aşa, de sanchi, să-i dea junelui Prigoană peste nas şi să-l trimită unde îi este locul, la liniuţe pe autostradă şi în cluburile de fiţe de pe Dorobanţi.

Reclame

Un răspuns to “Băiatu’ lui tata”

  1. Paul-Sorin Tiţa Says:

    Din fericire, Prigoană ăl mic a pierdut colegiul. Se pare că banii nu aduc neapărat fericirea electorală. Să sperăm că este doar primul dintr-o serie de „eşece” electorale ale PD-L.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: