Jos chiaburii şi înavuţiţii patriei

Eu zic să îi duceţi direct la Canal.

Să geamă nu numa ăia cu Q7, ci şi posesorii de Masserati sau Maybach. Ce, adică să nu sufere şi fiul lui Prigoană? Sau Gigi?

La Canal cu ei, şi la Jilava, iar dup-aia le confiscaţi averile şi le împărţiţi poporului muncitor.

Foarte bine aţi înfierat cu mânie proletară, tovarăşu’ Berceanu. Aşa trebuie să le faceţi tuturor chiaburilor, burjuilor, îmbogăţiţilor şi înavuţiţilor. Huo!!!

Care cum face un ban cinstit şi prinde un pic de cheag, băgaţi-i un impozit de să-l usture, să nu îi rămână nici de o bere. Nu lăsaţi elemente deviaţioniste să profite cumva de clasa muncitoare şi să îşi umple contul în bancă, chiar dacă e vorba de muncă cinstită. Ştiţi vorba aia, „dacă munca era bună, o luau boierii”? Păi cine a mai auzit să te îmbogăţeşti prin muncă cinstită în ţara asta?

Aşadar, tovarăşe Berceanu, în numele colectivului de oameni ai muncii oropsiţi şi sărmani din România, daţi-mi voie să vă felicit şi să vă adresez cele mai calde mulţumiri pentru ideile măreţe pe care le aveţi.

La Canal cu toţi care au Q7,  tovarăşi!

Vă rugăm fierbinte, mult iubite şi stimate tovarăşe Berceanu, să începeţi să îi vânaţi şi pe cei care posedă ceasuri de aur la mână, tablouri de valoare în casă, pe cei care au neruşinarea să îşi cumpere LCD-uri 3D. Care au telefoane mobile scumpe, să plătească impozit pe minute. Cine vinde o casă să plătească jumate din sumă la stat. Tinerii care fac nuntă să dea jumătate din dar statului. Impozitaţi cu sută la sută toate salariile de peste 4000 de lei, indiferent dacă sunt de la stat sau de la privaţi. Dacă ţăranul agricultor vinde de Crăciun un porc, să verse juma din bani la stat.

Să plăteascăăăă toţi!

Vrem egalitate pentru toţi oamenii muncii de la oraşe şi sate!

Ştergeţi de pe faţa pământului clasa de mijloc, tovarăşe Berceanu!  Puneţi-i la plată pe cei care au mici afaceri, trageţi cinci piei de pe ei, nu scoateţi sub nicio formă impozitul forfetar, lăsaţi statul să îşi bage cât mai adânc mâna în buzunarul oamenilor.

Lupta de clasă trebuie continuată, iar bogaţii şi cei sătui trebuie arătaţi cu degetul şi puşi la stâlpul infamiei. Săracii, flămânzii, şi cei cu lefuri şi pensii mici, trebuie să simtă că guvernul ţine cu ei. Numai învrăjbindu-i pe unii împotriva celorlalţi putem să-i fraierim şi să-i conducem mai departe.

Trăiască capitalismul multilateral dezvoltat, tovarăşe Berceanu!

Reclame

2 răspunsuri to “Jos chiaburii şi înavuţiţii patriei”

  1. Paul-Sorin Tiţa Says:

    Ce să te faci când chiaburimea securisto-comunistă a fost şi a rămas clasă „superioară”? Îţi dai seama că o clasă de mijloc constituită pe baza liberei iniţiative le-ar ameninţa poziţia câştigată cu atâta „trudă” comunistă. Adică ce? Ei au slujit comunismul degeaba, pentru ca astăzi nişte neaveniţi să le ia locul?

  2. Paul-Sorin Tiţa Says:

    A, era să uit: bine ai revenit! Nu am crezut că sunt bloggeri care scriu mai puţin decât mine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: