Votaţi PP-VM!

Dragi compatrioţi, fraţi români!

Aceasta este „Declaraţia către ţară şi popor” prezentată, în exclusivitate, numai aici, de către mine, viitorul vostru preşedinte, cu principalele puncte ale programului politic al Partidului Poporului – Vasile Măgrădean (PP-VM).

Să nu confundaţi acest partid cu Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), pentru că nu au în comun decât primele două cuvinte.

PP-VM e un partid altfel decât PP-DD, este o formaţiune de stânga – centru – dreapta, pentru înfiinţarea căreia am demarat, deja, procedurile de strângere de semnături la nivel internaţional şi de înscriere la Tribunal şi la Curtea Europeană Drepturilor Omului de la Strasbo.

Dragi concetăţeni, iubitul meu popor, nu vă lăsaţi orbiţi de promisiunile lui Dan Diaconescu, nu vă lăsaţi amăgiţi de discursul demagogic şi populist al acestuia. Întâi citiţi punctele din programul meu electoral, pentru a putea alege în cunoştinţă de cauză pe cine să votaţi.

Dacă pe Dan Diaconescu nu l-a durut mâna să scrie că vă dă câte 20.000 de euro, nici pe mine nu mă doare gura să vă promit că vă dau DUBLU!.

Orice v-ar fi promis Partidul Poporului – Dan Diaconescu, să ştiţi că de la PP-VM veţi primi dublu, adică de două ori mai mult!

Vă garantez că toate promisiunile şi măsurile vor fi realizate sută la sută dacă mă votaţi şi voi deveni preşedinte!

Fraţi alegători, dacă PP-DD vă propune „impozitarea averilor ilicite”, fără să precizeze cu cât, PP-VM vă propune „impozitarea averilor ilicite cu sută la sută!”, iar banii rezultaţi vor fi împărţiţi POPORULUI! S-a furat destul în ţărişoara noastră, este timpul ca hoţii să dea banii înapoi celor ce muncesc cinstit, prin sudoarea frunţii!
PP-DD vrea doar „mărirea salariilor şi pensiilor”, în schimb PP-VM vrea „dublarea salariilor şi pensiilor!” Ideea că nu sunt bani, că salariile şi pensiile sunt mici pentru că atâta poate economia, sunt MINCIUNI! Veţi vedea că sunt bani la buget pentru fiecare român!
PP-DD vrea „schimbarea actualului Cod Fiscal anulând taxe şi impozite”, PP-VM propune anularea tuturor taxelor şi impozitelor percepute de stat! Se va plăti de fiecare membru al poporului o singură taxă pe an. Astfel, poporului îi va rămâne mai mulţi bani pentru un trai decent.

PP-DD susţine „Legea Cojocaru-OTV”, astfel încât fiecare cetăţean peste 18 ani să primească 20.000 euro. Ei bine, când va veni la putere iar eu voi deveni preşedinte, PP-VM va acorda fiecărui cetăţean român major 50.000 de euro, da, 50.000 de euro, iar fiecărui copil cu vârsta între 0 şi 18 ani, 25.000 de euro!
PP-DD doreşte înfiinţarea Companiei Naţionale de Administrare a Averilor Statului şi alegerea de către popor a conducătorului acestei companii. PP-VM vă propune deţinerea funcţie de preşedinte al acestei Companii prin rotaţie de către fiecare român, o dată pe lună, pe un salariu de 10.000 de euro! Numele norocoşilor preşedinţi va fi tras la sorţi într-o emisiune transmisă în direct şi la o oră de maximă audienţă de către toate televiziunile de stat şi private din România! Fiecare român are şansa de a avea un salariu de 10.000 de euro o lună şi să fie preşedinte al unei companii naţionale, cu maşină la scară, secretară, telefon mobil etc.

PP-DD pledează pentru interzicerea subvenţiilor pentru partidele politice şi a salariului pentru preşedinte şi miniştrii. PP-VM susţine ca, în plus, niciun parlamentar, consilier local sau judeţean să nu mai primească salariu de la stat, că şi aşa s-au îmbuibat şi dorm în Parlament şi se uită la filme porno!

PP-DD propune „anularea arestului preventiv şi interzicerea cătuşelor”, PP-VM propune şi desfiinţarea funcţiei de procuror, anularea tuturor pedepselor cu închisoarea şi înlocuirea cu muncă în folosul comunităţii, ca la americani, desfiinţarea treptată a închisorilor, şi menţinerea numai a unor celule speciale pentru criminali şi violatori.

PP-DD susţine „interzicerea controlului financiar nejustificat al firmelor”, dar PP-DD susţine interzicerea oricărui control la firme! De ce să fie controlaţi oamenii de afaceri oneşti din această ţară de Garda Financiară, care vine numai să ceară şpagă?
PP-DD vrea declanşarea unui proces al celor care au administrat ţara în ultimii 20 ani, iar PP-VM vrea înfiinţarea unui Tribunal al Poporului şi extinderea acestei perioade la 40 de ani, să fie traşi la răspundere şi foştii comunişti!

PP-DD vrea „redarea poporului român a Palatului Parlamentului, Palatului Cotroceni şi a Palatului din Piaţa Victoriei”. PP-VM vrea, în plus, redarea către popor a Cazinoului din Constanţa, a Castelului Peleş, unde poporul va putea intra gratuit. În Peleş tot poporul va putea dormi pe bază de programare, să se lăfăie în paturile asupritorilor de neam şi ţară!

În plus, PP-VM propune în programul său politic reducerea TVA la 3 la sută pentru alimente, iar TVA normal pentru restul să fie de 5 la sută. Acest lucru va însemna că poporul va putea cumpăra ieftin iar nivelul de trai va creşte.

De asemenea, când va veni la putere, PP-VM va construi în primii doi ani 10.000 de kilometri de autostradă şi 500.000 de locuinţe care vor fi date poporului pentru o chirie modică de 50 de lei pe lună. Numai aşa se va rezolva problema locativă a României şi nu vor mai exista români care să nu aibă un acoperiş deasupra capului.

De asemenea, în ceilalţi doi ani ai guvernării PP-VM, fiecare român va primi o subvenţie de 3.000 de euro de la stat pentru cumpărarea unei maşini, iar statul va prelua jumătate din ratele la bănci a fiecărui român.

PP-VM va stabili un preţ al benzinei şi motorinei la 2 lei pe litru care va fi menţinut obligatoriu pentru următorii zece ani!

PP-VM vine cu soluţii pentru POPOR!

Votaţi PP-VM, nu PP-DD, la viitoarele alegeri!

Mă întreb, oare, dacă îşi va face un partid al poporului şi deputatul ăla, William Caşcaval, sau cum îl cheamă, care va fi prescurtarea, PP-WC? Cred că, de fapt, aşa ar trebui să îi pună numele Dan Diaconescu partidului său.

Ar avea mai mare impact şi ar reflecta, mai bine, realitatea…

Reclame

2 răspunsuri to “Votaţi PP-VM!”

  1. Vasile Says:

    Superb, Vasile!

  2. gazpefoc Says:

    Daca faci un referendum cu intrebarea:

    Eu semnez pentru noul partid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: