OTV (Oltchim TV)

Nu sunt mulţi cei care ar fi reuşit să facă show-ul televizat în jurul privatizării Oltchim cum i-a ieşit lui DD. Poate Becali să îl fi întrecut, pentru că e parcă o idee mai spumos, şi, cu siguranţă, mai spurcat la gură şi ar fi dat m..e în direct şi la oră de vârf cui ar fi vrut p..a lui, pe partea economică sau nu.

Până la urmă cred că este un lucru bun ca din 20 de milioane de români abia dacă sunt vreo doi în stare să facă un circ naţional, să umple ecranele televizoarelor cu minciuni, să facă spume la gură, să îşi aducă laude deşănţate şi să ia peste picior sistemul, instituţiile statului şi pe guvernanţi.

Dar grav mi se pare faptul că un singur om a reuşit toate acestea, în doar câteva zile. Dacă, Doamne fereşte, erau câteva mii, unde dracu’ ajungea ţara asta?

Din punctul lui de vedere, DD şi-a atins scopul, ţintuind sute de mii de români, potenţial votanţi, fără îndoială, în faţa televizoarelor, pe toate posturile, reuşind să multiplice OTV-ul de câteva ori pe spatele Oltchimului şi a bieţilor angajaţi de acolo.

Iar la televiziunile de ştiri, cu producători luaţi de val pe principiul „dacă ceilalţi îl dau pe DD live să îl dăm şi noi”, breaking news-urile au curs gârlă: licitaţie în direct, purcoaie de euroi scoşi din saci, minciuni turnate cu polonicul pentru poporul român care înghite totul pe nemestecate, dezinformări, nesimţire şi zoaie cât cuprinde emisia.

După sistarea privatizării Oltchim, circul lui DD va continua nestingherit, mai are suficientă muniţie pentru că prostia telespectatorilor săi nu doare şi, nu-i aşa, ne mai despart două luni până la alegeri, iar PP-ul lui DD are nevoie de campanie electorală gratuită.

Pragul de 5 la sută a fost deja trecut cu brio, câteva mandate de parlamentar sunt asigurate…

Exact ce a urmărit el.

Iar poporul?

Hai să fim serioşi, când a contat vreodată poporul? Mai ales pentru DD…

P.S.: Am folosit puncte în locul unor litere, gândindu-mă că, poate, îşi mai aruncă ochii pe text şi cititori sub 18 ani… 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: