Incendiul din Dubai

La o televiziune de știri din România. Prezentatorul, surescitat, abia își găsește cuvintele, nescrise, ca de obicei, pe prompter, iar ecranul se colorează în galben și negru.

-Breaking News, avem o exclusivitate, intrăm acum în legătură directă cu o româncă, martor ocular al incendiului din Dubai, cazată chiar la hotelul care arde. Bună seară, cum vă simțiți?

-Buuună seara, eu mă simțez bine. Tocmai am luat cina cu Pisi al meu, care m-a dus de Rev în Dubai. Am comandat la room service, am mâncat icre negre, somon fumee, scoici Saint Jaques, am băut șampanie Dom Perignon, iar acum îmi fac unghiile.

-Ați fost evacuată din hotel?

-Evacuată? Nu, de ce să fiu evacuată? Camera e de lux, are jacuzzi, cristale Swarovschi pe perdele, o plasmă cât peretele, e foarte confortabilă, costă 15.000 de dolari pe noapte. A plătit Pisi al meu.

-Nuu, mă refeream că, după izbucnirea incendiului în hotelul în care stați, credeam că ați fost evacuată.

-Dar noi nu stăm la hotelul ăla. Trebuia să ne cazăm acolo, dar are numai 62 de etaje și eu i-am spus lui Pisi al meu care mă iubește foarte mult că vreau la hotelul care are 120 de etaje și e cel mai înalt din luuume. Și ne-am cazat aici.

-Dar incendiul, vedeți ceva? Ce se întâmplă acum, se văd flăcările?

-Nuu, că noi avem geamurile spre cealaltă parte.

-Dar lumea afară nu e panicată?

-Nu știu că nu am ieșit azi din cameră. Ieri am stat toată ziua la plajă, au fost 28 de grade și un soare blând și o plajă atât de fiină. Iar acum stau în cameră, v-am mai spus, e atât de biiine aici, salteaua e atât de moale că te scufunzi în ea, iar cearceaful e atât de fin și moale că nici nu îl simți. Și tocmai am făcut o băiță cu spumă de trandafiri și…

Prezentatorul își pierde răbdarea, iar în voce se strecoară o undă de nervozitate.

-Dar, ăăă, dacă nu știți nimic despre incendiu, de ce ne-ați sunat ca să intrați în direct?

-Ca să mă laud, boule. Și să crape de ciudă colegele mele de serviciu care muncesc de Revelion și le îngheață curul pe trotuarele din București!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: